Látvány szállás


látvány szállás

Tweet A tervek szerint idén már fogadja vendégeit a Dryvit Profi Kft. A cég közleménye szerint a modern és igényes apartmanok hazai és multinacionális cégek dolgozói számára kínálnak minőségi lakhatási megoldást, mégpedig hosszú távra.

A három szintes, 46 apartmanos hotelben recepció, tágas és világos közösségi terek, étkező, saját parkoló és kültéri pihenőelemekkel gazdagított zöld kert garantálják a vendégek kényelmét és biztonságát. A klimatizált szobákhoz napos erkély, tetőterasz, mini konyha, rendszeres takarító szolgálat, valamint kellemes, otthonos berendezés tartozik.

látvány szállás

A Dryvit Profi Kft. A sztrádán hamar el lehet jutni a nyugati és a déli ipari parkban működő cégekhez is, és a leendő BMW-gyárnak is helyet adó Észak-nyugati Gazdasági Övezet is pár perc alatt elérhető. A Stay Apartman Hotel környezetében négyszáz méteren belül minden szolgáltatás megtalálható lesz, a szupermarkettől az étteremig.

látvány szállás

A hotelt a Rózsás Csárda közelében, a Józsa István utca és a Klastrompart sor csomópontjánál építik fel. Hasonló, de lényegesen nagyobb dolgozói apartmanházat az önkormányzat tulajdonában álló Debreceni Vagyonkezelő Zrt. A Derék utcai látvány szállás a tócóvölgyi Jégcsarnok mellett álló Lidl-üzlet mögött fekszik, a másik oldalon a Tócó-patak határolja.

  1. В следующем ряду баков также не оказалось ничего, кроме воды.
  2. Látvány Apartman Látvány szállás
  3. Невероятно сложная задача, - проговорил Большой Майкл, - ведь нужно создать такую Вселенную, в которой абсолютно все существа будут хвалить Господа.
  4. Látvány Apartman Vonyarcvashegy - gondoljavegighiggadtan.hu
  5. Miért kezdett leülni a látomás

Az állami támogatással megépülő apartmanház szobás és férőhelyes lesz. A szerkezet gyakorlatilag elkészült, a teljes épületet ősszel adhatják át.

látvány szállás