Putyin rövidlátása


miért álomlátás

Putyin szibériai szabadságra utazott Sojguval Sojgu és Putyin — archív; time. Az orosz elnök korábban Vlagyivosztokban részt vett a Keleti Gazdasági Fórumon, majd felkereste az orosz-kínai határ közelében fekvő Blagovescsenszk várost.

hyperopia 7 dioptria

Peszkov nem közölte, hogy Szibériában pontosan hová utazott el Putyin, csak annyit árult el, hogy a programjában tajgai és hegyi túrák szerepelnek. Megígérte, hogy az elnöki vakációról készült fotókat és Putyin rövidlátása közzé fogják tenni a Kreml honlapján.

homályos látással csepp

A szóvivő nem zárta ki, hogy a katonai tárca vezetőjének módja volt megvitatni az államfővel az új szibériai városok létrehozására vonatkozó elképzeléseit. Korábban Sojgu arra tett javaslatot, hogy Szibériában építsenek fel több nagy tudományos és ipari központot. A miniszter elképzelése szerint ezek ezres, vagy akár egymillió lakosú városok lehetnek. Augusztus végén Peszkov azt mondta, hogy az elnöknek imponált az ötlet, de megjegyezte, hogy "ez ambiciózus, nagyszabású elképzelés, ezért gondosan, aprólékosan meg kell vitatni és elő kell készíteni".

jövőkép összefoglaló

Putyin már többször időzött Sojgu társaságában Szibériában. Legutóbb márciusban járt vele a tajgában és a Tuvai Köztársaságban.

posztoperatív látásrehabilitáció