Látásvizsgálati arány, Akciók | Ofotért


Garantáljuk, hogy tökéletesen fog látni a szaküzletünkben elkészített szemüvegével.

látásvizsgálati arány

Célunk, hogy az Ön látásigényének megfelelő dioptria pontos megállapításával tökéletes látást biztosító, komfortos szemüveget biztosítsunk az Ön számára.

Az üzleteinkben helyben végzett látásellenőrzés, és az ezzel egyidejű megrendelés lehetősége egyrészt kényelmessé, másrészt kockázatmentessé teszi az Ön számára a szemüvegvásárlást.

  1. otthoni látásvizsgálat - A szem betegségei
  2. Részletek Elrejtés Honlap megfelelő működésének biztosítása érdekében, valamint a felhasználói élmény növelése céljából tárolt adatok.
  3. Akciók | Ofotért
  4. Látásvizsgálat | Szinva Optika
  5. Multifokális lencse megelégedési garanciája | Kertváros Optika

Az általunk megállapított szemvizsgálati eredmény esetén nemcsak azt vállaljuk, hogy szemüvegét tökéletes minőségben készítjük el, hanem garantáljuk azt is, hogy Ön azzal tökéletesen fog látni. Amennyiben az üzletünkben végzett látásvizsgálat alapján általunk elkészített szemüveg a mindennapi használat során mégsem bizonyul komfortos viseletnek, és ezt a látásvizsgálat elvégzését követő 90 napon belül jelzi kollégáinknak, a szemvizsgálatot térítésmentesen megismételjük, és amennyiben szükséges, a szemüvegben a lencséket az így megállapított látásvizsgálati arány megfelelően cseréljük, természetesen minden további díj megfizetése nélkül.

Minőségi garancia: Üzletünk termékválasztékának meghatározásakor legfontosabb kiválasztási kritériumnak a termékek tökéletes minőségét tekintjük, hiszen csak így érhetjük el, hogy vásárlóink az elkészült szemüveg minőségével maximálisan elégedettek legyenek. A legfontosabb minőségi elvárás a szemüveggel szemben az, hogy Ön azzal tökéletesen lásson, amit csak az optikailag pontosan elkészített szemüveg garantálhat.

látásvizsgálati arány

Az üzletünk által forgalmazott termékek minőségét több lépcsőben, folyamatosan ellenőrizzük, hogy elvárásainak megfelelő terméket biztosíthassuk az Ön számára. Előnye, hogy esztétikus, nem árulkodik viselője koráról és nemcsak a távoli és olvasótávolságban, hanem e két távolság között elhelyezkedő valamennyi tárgyról éles képet ad.

Bár a progresszív szemüveglencse meggyőző előnyöket biztosító, jó ár-érték arányt nyújtó megoldás, az egyfókuszú lencsékhez viszonyított magasabb ár a termékkel először találkozó vásárlókat az esetleges anyagi kockázat miatt elbizonytalaníthatja.

látásvizsgálati arány

Amennyiben a megvásárolt progresszív multifokális szemüveg viselését nem tudja megtanulni, nem érzi kényelmesnek, viselése nem komfortos, vagy nem az elvárásainak megfelelő, akkor a megvásárolt szemüvegkeretében lévő progresszív lencséket a szemüveg átvételétől vásárlástól számított 30 — 90 látásvizsgálati arány belül szemüveglencse gyártóktól eltérő megfelelő típusú lencsékre cseréli a forgalmazó.