Látásjavító masszázs. Masszázs a látáshoz videó. Relaxációs torna a szemnek videó


Látásjavító kínai szemmasszázs Szembetegségek megelőzésének van egy nagyon hatékony és egyszerű módja.

Partnerünk a Vakok és Gyengénlátók Fejér Megyei Szervezete Látásjavító szemmasszázs Az akupresszúráról, akupunktúráról talán nincs is, aki még ne hallott volna. A masszázs sem új keletű dolog, bár lehet, hogy nem épp a szemmasszázs ugrik be róla először. Pedig fontos dolog lenne beépíteni a mindennapjainkba. Ahogy Kínában, ahol az iskolákban már kötelező.

Egy akupresszúrás gyakorlatsor, mely 4 lépésből áll. Ezt a gyakorlatsort a es évek elejétől kötelezően bevezették Kína látásjavító masszázs óvodai nagycsoportjában és iskolájában, aminek köszönhetően naponta kb.

látásjavító masszázs állandó szédülés; gyenge látás

Ez a szám nagyobb, mint az USA és Japán lakossága együtt! Első lépés: A hüvelykujjal masszírozzuk a szemöldök belső felében található csonton levő kis mélyedést H1 és H2 pontok közötti pontot gyúrva. Körkörösen gyúrva masszírozzuk.

látásjavító masszázs calamus és látáskezelés

Először 8-szor az óramutató járásával megegyező irányban, majd fordítva. Négyszer végezzük el a sorozatot. A hüvelyk és mutató újjal fogjuk össze az orrnyerget, a belső szemzug felett kb.

látásjavító masszázs a távoli látás gyenge

Harmadik lépés: Mutató és középső ujjunkat kb. Elvesszük a középső ujjunkat, a mutatóujjunk a Gy-2 ponton van.

látásjavító masszázs hyperopia és izmok

Körkörösen gyúrva masszírozzuk 4×8 -szor. Negyedik lépés: A hüvelykujjunkkal nyomjuk a halántékunk közepén lévő extra pontot Taiyangmajd zárjuk ökölbe a kezünket.

Egészségünkre - Masszázs mesterfokon (2013.04.22)

A behajlított mutatóujjunk szélével dörzsöljük és simítjuk a szemöldökünket a belső szemzugtól a külső felé H-2 -től HM -igmajd a szemgödör alsó, csontos peremét is beleértve a Gy-1 és Eh-1 pontokat.