Látási termékek


látási termékek visin a látás javítása érdekében

Csernyika Forte Tabletta db Nagymértékben segít csökkenteni a szem fáradtságát, támogatja a látószervek működését. A Csernyika forte vitaminokkal, cinkkel tartalmazza az áfonya antociánjait, valamint a napi szükségletet vitaminokból és cinkből, amelyek a látás napi támogatásához szükségesek. Különösen a szem erős terhelése estén.

látási termékek Itt van, hogy visszanyerje látását

Az áfonya biológiailag aktív anyagai: antociánok, szerves savak, karotinok, pektinek, nyomelemek. A B csoport vitaminjaival, a C-vitaminnal, a rutinnal és a cinkkel együtt elősegíthetik: a szem feszültségének csillapítását, megvédi a szemet a kifáradástól és a külső kellemetlen ingerektől, a szem alkalmazkodását a sötéthez, megerősíteni az erek falát, beleértve a látási termékek ereit is, a vitaminhiány és a nyomelemek hiánya miatt bekövetkező funkcionális zavarok kiküszöbölését a látószerveknél.

Szem- és látástermékek, Fontos információk

A cink nélkülözhetetlen a látáshoz. Szükséges a rodopszin nevű pigment termelődéséhez és a fényjeleknek a retinán való átjutásához, aminek köszönhetően védi a szemet az erős fény az ultraibolya és más oxidációs hatású stressz okozta károsodástól.

látási termékek hogyan válasszunk vitaminokat a látás javítása érdekében

A szervezet cinkhiányos állapotával hozzák összefüggésbe a retinával kapcsolatos problémákat, a színérzékelés csökkenését is.