Éleslátási javaslat


Menü Látásélesség vizsgálat Ahhoz, hogy tökéletes szemüveget készíthessünk Önnek, rendkívül fontos a precíz, szakszerű látásélesség vizsgálat.

Címkék: adómentesÁfa tv. A munkáltató által biztosított vagy biztosítandó szemüvegek többfélék lehetnek és a juttatás a munkavégzés körülményeitől függően adóköteles vagy sem.

A látás javításán kívül a szemvizsgálat segíthet más betegségek, vagy később súlyosabb látásproblémákat okozó elváltozások korai felismerésében is pl. Ezért mindenki számára javasolt az évenkénti de legfeljebb két évenkénti vizsgálat, mely csupán percig tart és teljesen fájdalommentes. Üzletünkben hétfőtől péntekig 9.

Látni es látszani

A vizsgálatokat szakképzett optometrista kollégánk, illetve szemorvosaink végzik. Gyermekek vizsgálatát 11 éves kortól vállaljuk. Kontaktlencsékkel és ezen termékek illesztésével is foglalkozunk.

éleslátási javaslat

A szemüveg nélküli éleslátást már 14 éves kortól ki lehet próbálni. A vizsgálat tartalma: látásproblémák feltárása, dioptria megállapítása, non-contact szemnyomás mérés érintés nélküli, fájdalom mentesszemfenék fundus vizsgálat, színlátás teszt, végül pedig javaslat a feltárt problémák optimális megoldására.

éleslátási javaslat

Kollégáink éleslátási javaslat végzett vizsgálati eredményre 3 hónap garanciát vállalunk! Vissza Veszprém, Kossuth L.

éleslátási javaslat