Gyertyafényes edzés. Gyertyafényes edzés


Továbbiak Gyertyafényes flow Áramló jellegű flow ászanák építik fel a gyakorlást, melyet aktívabb testhelyzetekkel kezdünk, fokozatosan haladunk a lecsendesedés, mozdulatlanság felé.

hatékony recept rövidlátás kezelésére

Az óra jellegzetessége, hogy kizárólag félhomályban, gyertyák és lágy zeneszó mellett gyakorlunk. Ez a finom áramlás segíti a testi, lelki és szellemi ellazulást, feltöltődést.

A gyakorlatok, gyakorlatsorok lágyságuk mellett ugyanakkor egyszerre erősítik a test izmait, töltenek fel energiával és lazítanak el.

Befolyásolja-e a smink a látást

A 90 perces gyakorlás mellékhatása az elcsendesedett elme, erős, rugalmas test és a nyugodt alvás. Kezdő és haladóbb gyakorlók számára egyaránt ajánlott óratípus.

jó vitaminok a látás helyreállításához

Jucy Varázslatos gyertyafényben gyakorolni mindig különleges élmény, hiszen az egyik legfontosabb érzékszervünkre kevésbé hagyatkozhatunk. Ilyenkor felerősödik a többi érzékszervünk, fokozottabb a koncentrációnk és saját magunkat is meg tudjuk lepni a jógagyakorlás során. Gyertyafényes jógán nyugodt, de áramló, a légzésünkre hagyatkozó szelíd gyakorlásra számíthatsz, ahol kinyílik a látásodon kívül minden érzékszerved, és gyertyafényes edzés kerülsz belső tudatosságodhoz.

retina lyuk