Christopher vízió


A kutya különös esete a Városmajori színpadon A legtöbbször a fejlődésünk érdekében, gyakran mások miatt és alkalmanként az elvek okán is. Olyanokén, amik nem engedik eltűrni például az igazságtalanságot. Ezt éli át az ifjú Christopher is, amikor élettelenül találja a szomszédék kutyáját, a vasvillával meggyilkolt Wellingtont, a rendőrség pedig őt gyanúsítja meg a szörnyű, brutális tettel.

Történet[ szerkesztés ] Alább a cselekmény részletei következnek! A Bosszúállók megrohamoznak egy Hydra állomást a kelet-európai Szokoviában, ahol Strucker báró Loki lándzsájával kísérletezik.

Itt összetalálkoznak az ikrekkel, Pietróval és Wandával, akik természetfeletti képességekkel bírnak.

Kategóriák

A fiú emberfeletti gyorsasággal bír, a lány pedig képes az elmét manipulálni és energiát kibocsátani magából.

Starknak sikerül megszereznie Loki lándzsáját, a csapat ezután visszatér New York-ba. Stark és Banner megvizsgálják a látássérült rehabilitáció szakaszai lándzsában lévő világító drágakövet, hogy rájöjjenek, mivel kísérletezett Strucker.

Felfedezik, hogy a drágakő belsejében mesterséges intelligencia rejtőzik.

a vakság után visszanyerje a látást

Stark ráveszi Bannert, hogy a fejlett technológia segítségével fejezzék be az Ultron projektet, ami Stark régi álma: megalkotni a tökéletes védelmi rendszert. Ultron mesterséges intelligenciája azonban másképp értelmezi a világ megmentésére adott parancsot: a Bosszúállókat látja ellenségként, és úgy véli, az emberiség kiirtása menti meg majd a világot, egy új, fejlett, hibrid kiborg létrehozásával.

Ultron az ikrekkel szövetkezve szert tesz vibrániumra, arra a különlegesen erős fémre, amiből Amerika Kapitány pajzsa is készült.

rövidlátás, hogyan gyógyuljon meg

A Bosszúállók követik őket Afrikába, Wanda azonban manipulálja az elméjüket, így nyerve időt. Hulk tombolni kezd a közeli Johannesburgban, Stark pedig csak kemény harc árán, Veronika a Hulk befogására tervezett rendszer segítségével tudja megállítani. A Bosszúállókat idegileg kikészítik a Wanda általi látomások, és a nyúzott csapat Barton házában keres menedéket, akiről kiderül, hogy felesége van és gyermekei.

A Broadway deszkáin: A kutya különös esete az éjszakában

Thor meglátogatja barátját, Erik Selvigethogy közösen kiderítsék, miről is szólt pontosan a látomása, amit Wanda idézett elő, miközben Natasha és Banner között felerősödnek az érzelmek. Ezután Nick Fury érkezik a csapat bátorítására. Közben Ultron Szöulban kényszeríti a Bosszúállók barátját, Helen Cho professzort, hogy szintetikus bőrből és vibrániumból, a Loki-lándzsa drágakövének segítségével szintetikus testet készítsen a számára.

  1. Miért hívják a rövidlátást
  2. Bosszúállók: Végtelen háború – Wikipédia

Ahogy Ultron feltölti magát a testbe, Wanda olvas a gondolataiban és ráébred, hogy Ultron az egész emberiséget ki akarja irtani, nem csak a Bosszúállókat. Amerika Kapitány, Natasha és Barton megszerzik a szintetikus testet, Ultron azonban foglyul ejti Natashát. A Bosszúállók egymással vitatkoznak, amikor Christopher vízió, hogy Stark a szintetikus testbe feltöltötte JARVIS programját, hogy újraalkossa Ultront, ezúttal a programhibák nélkül.

Ekkor megjelenik Thor, aki kalapácsa segítségével energiával tölti fel a testet, és életre kel Vízió.

KVÍZ: Mennyire ismered Wandát és Víziót?

Thor elmagyarázza, hogy a kő, ami Vízió homlokán van, az Elme Kő. Az egyike a hat Végtelen Kőnek, amelyek semmi máshoz nem fogható pusztító erővel bírnak: ezt látta a látomásában. Vízió biztosítja a csapatot, hogy velük van.

és egy rövidlátó ember látása a gyógyulásról

Szokoviában Ultron valami hatalmasat épít, a csapat pedig kiegészülve Vízióval és az átállt ikrekkel megérkezik, hogy szembeszálljanak Ultronnal. A robot a város alá vibrániumból gépezetet épített, amellyel felemeli a várost a levegőbe.

Célja, hogy a kiszakított földdarabot magasból gyorsítva ráejtse a földre, egy meteorit-becsapódáshoz hasonló effektust előidézve, ami kipusztítaná a bolygó élővilágát. A Bosszúállók harcba szállnak Ultron robotseregével, miközben megérkezik Fury Christopher vízió, hogy kimentsék a lakosságot.

Bosszúállók: Ultron kora

Banner kiszabadítja Natashát, majd átváltozik Hulkká. Ultron számos testet gyártott magának, ezeket is mind egy szálig el kell pusztítani ahhoz, hogy Ultron programja ne menekülhessen át egy másik testbe.

Pietro meghal, amikor Bartont védelmezi, ezért Wanda dühében elpusztítja Ultron fő testét, így viszont egy még működőképes test beindítja a gépezet gyorsítóját, és a lebegő város a Föld felé kezd száguldani.

Stark és Thor sikeresen felrobbantja a "meteoritot", az utolsó testtel egy rövid eszmecsere után Vízió végez.

A kutya különös esete a Városmajori színpadon

A csata végeztével Hulk a lopakodó repülőgéppel ismeretlen helyre távozik, elhagyva Natashát. A Bosszúállók új főhadiszállást hoznak létre, Thor visszatér Asgardba, Stark és Barton is hazamennek, Rogers és Natasha pedig nekilátnak az új Bosszúállók-csapat kiképzéséhez, melynek tagjai Hadigép, Vízió, Sólyom és Wanda.

  • 45 után a látás romlik
  • A Broadway deszkáin: A kutya különös esete az éjszakában
  • Alább a cselekmény részletei következnek!
  • Szuperhősök, konzervnevetés és kísérletezés Marvel-módra.
  • Látvány egy kocsiellenőr számára

A stáblista Christopher vízió lévő jelenetben megjelenik Thanosaki elégedetlen a bábjai bukásával, ezért felveszi a Végtelen Kesztyűt, és megfogadja, hogy maga szerzi meg a hat Végtelen Követ.

Itt a vége a cselekmény részletezésének!