Bekötött szemmel


bekötött szemmel

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra Mi és a partnereink információkat — például sütiket — tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat — például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat — kezelünk bekötött szemmel szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk.

bekötött szemmel

A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

  1. Николь постояла в дверях, чтобы глаза ее привыкли к темноте и можно было добраться до следующего дома.
  2. Bekötött szemmel () | Ocenění | Čgondoljavegighiggadtan.hu
  3. Вот тебе за то, что ты сделал с моим отцом, - Кэти приставила дуло к его лбу.
  4. Bekötött szemmel () - IMDb
  5. Twister bekötött szemmel - Játégondoljavegighiggadtan.hu

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek.

bekötött szemmel

Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.